Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi çocunu görmek

Rüyada kendi çocunu görmek

Rüyada kendi çocunu görmek makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, borçlarının kalmayacağına, kusursuz bir yaşama kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, maddi gücünün eksileceğine, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kendi çocunu gördüyseniz:

  • Gerçeklere dayalı ani kararlar alabilirsiniz.

Rüyada çocuga süt emzirmek maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, canını ve malını garanti altına alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi çocunu görmek kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çelik çomak bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine inanılır.

Rüyada çelik çomak oynamak yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, övgü dolu sözler işiteceğine alamet eder.

Rüyada çocuga tokat atmak para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına işarettir.

Rüyada çocuga tuvaletini yaptırmak yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, güzel sözler işiteceğine, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına delalet eder.

Rüyada arı kovanına çomak sokmak hayır ve bereketin artmasına, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuga isim vermek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments