Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğa pilav yedirmek

Rüyada çocuğa pilav yedirmek

Rüyada çocuğa pilav yedirmek çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, yaptıklarıyla sorgulanacağına, çok daha fazla mesai harcayacağına, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğa pilav yedirmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya kariyerinizi ilgilendiren konularda sonlanmalar veya sonuçlanmalar söz konusu olabilir.

Rüyada çocuğa pilav yedirmek sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulgur pilavı yediğini görmek iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüye pilav yedirmek kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin pilav yediğini görmek hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada etli pilav yediğini görmek keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine pilav yedirmek masrafların altında kalacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, talihin yüze güleceğine inanılır.

Rüyada pirinç pilavı yedirmek fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, prestij kazanacağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir başkasının pilav yediğini görmek gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, statü atlayacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments