Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada etli pilav yediğini görmek

Rüyada etli pilav yediğini görmek

Rüyada etli pilav yediğini görmek rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine tabir olunur.

Rüyada etli pilav yediğini gördüyseniz:

  • Size söylenecek şeylerden çok yararlanabilirsiniz.

Rüyada etli pilav yediğini görmek hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, iş konusunda değişiklikler yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada nohutlu pilav yediğini görmek mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, insanların takdirini kazanacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının pirinç pilavı yediğini görmek dolayısıyla geleceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine delalet eder.

Rüyada bir başkasının pilav yediğini görmek gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğa pilav yedirmek eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine işarettir.

Rüyada birinin pilav yediğini görmek kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına işaret eder.

Rüyada pirinç pilavı yedirmek alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, hayırlı gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada bebeğe pilav yedirmek kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments