Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye pilav yedirmek

Rüyada ölüye pilav yedirmek

Rüyada ölüye pilav yedirmek kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gelirinin de garanti altında olacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza alamet etmektedir.

Rüyada ölüye pilav yedirmek gördüyseniz:

  • Duygularınızı paylaşmak isteyebilirsiniz.

Rüyada ölüye pilav yedirmek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada pirinç pilavı yedirmek hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının pirinç pilavı yediğini görmek lüks içinde olacağına, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulgur pilavı yediğini görmek yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir başkasının pilav yediğini görmek şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, ne yapacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine yorulur.

Rüyada bebeğe pilav yedirmek sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, hayatının iplerini eline alacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada birinin pilav yediğini görmek geç de olsa huzura erileceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada etli pilav yediğini görmek başarılarının devam edeceğine, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, işinde çok ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments