Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pirinç pilavı yedirmek

Rüyada pirinç pilavı yedirmek

Rüyada pirinç pilavı yedirmek rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, kazançlı bir işe girileceğine, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pirinç pilavı yedirmek gördüyseniz:

  • Hayatınızı geliştirmek isteyen kişilerle tartışmamalı, direnmek yerine destek olmaya çalışmalısınız.

Rüyada başkasının pirinç pilavı yediğini görmek yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, ortaklıklar varsa da bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada pirinç pilavı yediğini görmek kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, gülen yüzünün solacağına, konforundan da ödün vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada pirinç pilavı yedirmek bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine işaret eder.

Rüyada pirinç pilavı yiyen birini görmek sorunlarını bitireceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada pirinç pilavı dağıtmak seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada şehriyeli pirinç pilavı görmek malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tabakta pirinç pilavı görmek alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına işaret etmektedir.

Rüyada pirinç pilavı ısıtmak rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments