Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin pilav yediğini görmek

Rüyada birinin pilav yediğini görmek

Rüyada birinin pilav yediğini görmek büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, yeni hobiler edinileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin pilav yediğini gördüyseniz:

  • Aksi tercihlerin zararını görebilirsiniz.

Rüyada başkasının pirinç pilavı yediğini görmek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, hayatının adeta cennete döneceğine, kırgınlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bulgur pilavı yediğini görmek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına delalettir.

Rüyada pirinç pilavı yediğini görmek sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına alamet eder.

Rüyada etli pilav yediğini görmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına yorulur.

Rüyada bir başkasının pilav yediğini görmek çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, kişinin her işi severek yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nohutlu pilav yediğini görmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine tabir olunur.

Rüyada birinin pilav yediğini görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına delalet eder.

Rüyada pirinç pilavı yedirmek arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, sorunların elbirliği ile aşılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments