Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulgur pilavı yediğini görmek

Rüyada bulgur pilavı yediğini görmek

Rüyada bulgur pilavı yediğini görmek hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine tabir olunur.

Rüyada bulgur pilavı yediğini gördüyseniz:

  • Güçsüzlük veya isteksizlik gösteriyorsunuz, bunu engellemelisiniz.

Rüyada bulgur pilavı yediğini görmek birçok yeni fikir edinileceğine, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, bunalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada etli bulgur pilavı pişirmek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına işarettir.

Rüyada bulgur pilavı yemek görmek alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, sevinç ve mutluluğa alamet eder.

Rüyada bulgur pilavı ve tavuk yemek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, yardımın alınacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mercimekli bulgur pilavı görmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada bulgur pilavı vermek yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, zengin bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada bulgur pilavı istemek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil mercimekli bulgur pilavı görmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments