Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuga isim vermek

Rüyada çocuga isim vermek

Rüyada çocuga isim vermek gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine inanılır.

Rüyada çocuga isim vermek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle birlikte keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada çocuga isim vermek hayırlı kapılara ulaşacağına, başarısının ve kazancının sürekli olacağına, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine işaret eder.

Rüyada çocuga çarpmak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, parasız kalmaya alamet etmektedir.

Rüyada arı kovanına çomak sokmak rahatlayacağına, hafifleyeceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada olan çocu görmek işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, zahmeti işlerin kolaylaşacağına, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine yorulur.

Rüyada çocuga süt içirmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, kısmetlerinin de kapanacağına, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuga su vermek yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, haksızlıklara maruz kalınacağına işaret eder.

Rüyada çocuga tokat atmak ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, kötü halin son bulacağına, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada çocuga su içirmek maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments