Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alnında çizgi görmek

Rüyada alnında çizgi görmek

Rüyada alnında çizgi görmek zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, maddi zararının giderileceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, keyifli hale geleceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada alnında çizgi gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya finansal başlıklı konuları kendi kafanıza göre farklı şekilde değerlendiriyor olabilirsiniz.

Rüyada alnında çizgi görmek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara tabir olunur.

Rüyada çizgili ceket görmek bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, fedakârlıklar yapacağına, hasret çekileceğine rivayet eder.

Rüyada çizgili kağıt görmek insanlara küsüleceğine, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gebelik testinde çift çizgi görmek o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, kazancının katbekat artacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada çizgi film karakteri görmek arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına işarettir.

Rüyada çizgili gömlek giymek zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, hile ile mal elde edeceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada çizgiler görmek borç yüzünden uykuların kaçacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada çizgili elbise giymek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, mutluluk ve başarı getireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments