Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah beyaz çizgili yılan görmek

Rüyada siyah beyaz çizgili yılan görmek

Rüyada siyah beyaz çizgili yılan görmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, huzur içinde yatacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah beyaz çizgili yılan gördüyseniz:

  • Karşı cinsle kontak kurabilmek açısından da oldukça şanslısınız.

Rüyada siyah beyaz çizgili yılan görmek kazalara ve belalara yakın duracağına, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah çizgi görmek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına rivayet eder.

Rüyada sarı çizgili yılan görmek bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, masrafların bu dönemde artış göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı çizgili yılan görmek rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, geniş rızık elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çizgili yılan görmek canını sıkılacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz çizgili kağıt görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, çok üst mevkilere geleceğine, yüzünün de güleceğine işaret eder.

Rüyada beyaz çizgili yol görmek büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, kaza ve belaların çıkmayacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına rivayet eder.

Rüyada beyaz çizgi görmek rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, düşmanların çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments