Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çizgili elbise giymek

Rüyada çizgili elbise giymek

Rüyada çizgili elbise giymek sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine yorulur.

Rüyada çizgili elbise giymek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin neler yaptığını veya söylediğini dikkatle takip edebilirsiniz.

Rüyada çizgili elbise giymek dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çizgili takım elbise görmek tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada çizgili elbise görmek işlerinde verimin artacağına, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çizgili gömlek giymek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalemle çizgi çizmek rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, şansın yüze güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz çizgili kağıt görmek hileli bir işle karşılaşılacağına, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düz çizgi görmek gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada sarı çizgi görmek her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments