Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çizgili ceket görmek

Rüyada çizgili ceket görmek

Rüyada çizgili ceket görmek gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, neşe ve sağlıkla geçeceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, ekmeğinin azalacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, parasız kalacağına, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çizgili ceket gördüyseniz:

  • Biraz anlayışlı olmak ya da romantik planlar yanlış anlaşılmaların önüne geçebilir ya da ihmal edilmişlik hissini ortadan kaldırabilir.

Rüyada çizgili ceket görmek azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı çizgili gömlek görmek ortalığın güllük gülistanlık olacağına, dolayısıyla geleceğine değer katacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada çizgi roman görmek dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, yağmur yağmamasına alamet etmektedir.

Rüyada mavi çizgili gömlek görmek bir sebeple yataklara düşeceğine, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine delalettir.

Rüyada düz çizgi çizmek istediği noktalara ulaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çizgili elbise görmek daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, işlerini büyüteceğine işarettir.

Rüyada çizgi film görmek sıcakkanlı bir kişi olunacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına yorulur.

Rüyada yeşil çizgili gömlek görmek sürekli ağlamaklı olacağına, sevdiklerini de koruyacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments