Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafasının büyüdüğünü görmek

Rüyada kafasının büyüdüğünü görmek

Rüyada kafasının büyüdüğünü görmek huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, ona kol kanat gereceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, yanlış yatırımlar yapacağına işaret eder.

Rüyada kafasının büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler vermek için Birkan beklemekte fayda var.

Rüyada kafanın büyüdüğünü görmek hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, risk almaktan özenle kaçınacağına işaret eder.

Rüyada kafasının büyüdüğünü görmek çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğun büyüdüğünü görmek kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, zararının büyük olacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına işarettir.

Rüyada dilin büyüdüğünü görmek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evi büyütmek çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına alamet eder.

Rüyada tavuk büyütmek fırsatların daha büyük getirileri olacağına, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, ününün çoğalacağına inanılır.

Rüyada dişlerinin büyüdüğünü görmek hasta olacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına işarettir.

Rüyada farenin büyüdüğünü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments