Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada civciv yemlemek

Rüyada civciv yemlemek

Rüyada civciv yemlemek seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, önünü göremez olacağına, hasta ise bakacağına işaret etmektedir.

Rüyada civciv yemlemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda fazla hevesli görünebilir, karşı tarafa gökyüzünü vaat edebilirsiniz.

Rüyada civciv yemlemek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavuk yemlemek sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada inek yemlemek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, işlerin günden güne açılacağına, borçların gittikçe artacağına alamet etmektedir.

Rüyada güvercin yemlemek sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına rivayet eder.

Rüyada horoz yemlemek hayatın keyifli bir hale geleceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına alamet eder.

Rüyada tavukları yemlemek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada hayvan yemlemek ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine rivayet eder.

Rüyada koyun yemlemek adının her yerde geçeceğine, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments