Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki tane civciv görmek

Rüyada iki tane civciv görmek

Rüyada iki tane civciv görmek elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, işlerinin kötüye gideceğine, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki tane civciv gördüyseniz:

  • Bilinçaltındaki yaratıcılığınızı enerjiye dönüştürememekten kaçının.

Rüyada iki tane civciv görmek yaşam sevincinin geri geleceğine, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, prestij kaybı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada civciv sevdiğini görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada civciv olmak istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanmış civciv görmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah civciv sevmek beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yatakta civciv görmek borçların kısa zamanda ödeneceğine, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına delalet eder.

Rüyada tavuk civciv görmek herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada civciv yediğini görmek evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments