Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada civciv yavrusu görmek

Rüyada civciv yavrusu görmek

Rüyada civciv yavrusu görmek gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, ekmeğinin verimli olacağına yorulur.

Rüyada civciv yavrusu gördüyseniz:

  • Söylediklerinize veya paylaştığınız bilgilere dikkat etmemeniz durumunda başkalarının tartışmalarının ortasında kalabilirsiniz.

Rüyada ördek yavrusu ve civciv görmek bankadaki hesabının kabaracağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada civciv ve ördek yavrusu görmek kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada civciv yavrusu görmek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada yavru civciv görmek yeni yollara girileceğine, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, rahat bir iş hayatının başlayacağına işaret eder.

Rüyada civciv yiyen kedi görmek girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada civcivlere su vermek fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine inanılır.

Rüyada civciv yemi görmek hayırlı yollara gireceğine, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada birçok civciv görmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments