Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada civciv sesi duymak

Rüyada civciv sesi duymak

Rüyada civciv sesi duymak karşısına hayırlı kapıların açılacağına, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, işinden geri kalacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, gıybet edeceğine alamet eder.

Rüyada civciv sesi duymak gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz şeyleri sadece erteleyebilirsiniz, ortadan kaldıramazsınız.

Rüyada civciv sesi duymak canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada fare sesleri duymak hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, beklentilerinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada su sesi duymak insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada çekiç sesi duymak iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, gönlünce harcama yapmasına işarettir.

Rüyada sevdiğinin sesini duymak hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, rızkının da genişleyeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada top sesi duymak çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güzel ses duymak sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada sela sesi duymak yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments