Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni doğmuş civciv görmek

Rüyada yeni doğmuş civciv görmek

Rüyada yeni doğmuş civciv görmek parasının ve malının da artacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına tabir olunur.

Rüyada yeni doğmuş civciv gördüyseniz:

  • İşi eğlenceyle karıştırmanız durumunda sonuçları hoş olmayabilir.

Rüyada yeni doğmuş civciv görmek hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine delalettir.

Rüyada yeni doğmuş maymun görmek maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yeni doğmuş bebeği eline almak daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına delalettir.

Rüyada yeni doğmuş domuz görmek kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni doğmuş torun görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına yorulur.

Rüyada yeni doğmuş bebeği olduğunu görmek kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına yorulur.

Rüyada yeni doğmuş üçüz bebek görmek ticarette şansının yaver gideceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine, evde dinlenmek zorunda olacağına işaret eder.

Rüyada yeni doğmuş bebekte diş görmek zor günlerden geçeceğine, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments