Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabanca sıkmak

Rüyada tabanca sıkmak

Rüyada tabanca sıkmak sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, hem verimi yükselteceğine, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, düşmanlarımızı alt etmeye, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada tabanca sıkmak gördüyseniz:

  • İstikrarsız ya da zik zaklı durumlarla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada tabanca sıkmak geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, endişelerinden kurtulacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabanca düşürmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada paslı tabanca görmek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine tabir olunur.

Rüyada birinin tabancayla yaralandığını görmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada tabancanın kırıldığını görmek çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine tabir olunur.

Rüyada tabanca mermisi görmek istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine yorulur.

Rüyada boncuklu tabanca görmek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına alamet eder.

Rüyada tabanca hediye almak arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, şifa göreceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments