Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çişini sıçratmak

Rüyada çişini sıçratmak

Rüyada çişini sıçratmak çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, kötü haberler alınacağına, insanların takdirini kazanacağına, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çişini sıçratmak gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada denize çiş yapmak işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah çiş yapmak gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine delalettir.

Rüyada çiş silmek cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil çiş yapmak hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, işini kaybedeceğine işarettir.

Rüyada kendini çiş yaparken görmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, hayal kırıklığı yaşanacağına, başarılarının devamının geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çokça çiş yapmak hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına yorulur.

Rüyada kadının çiş yaptığını görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada çişini odaya yapmak bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, çok pişmanlık duyacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments