Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini çiş yaparken görmek

Rüyada kendini çiş yaparken görmek

Rüyada kendini çiş yaparken görmek kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına işarettir.

Rüyada kendini çiş yaparken gördüyseniz:

  • Belirsiz ortam veya karışıklıklar atacağınız adımların istediğiniz sonuçları verip vermeyeceğini tahmini zorlaştırabilir.

Rüyada erkeğin çiş yaptığını görmek onlar sayesinde kalkınacağına, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada siyah çiş yaptığını görmek büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının çiş yaptığını görmek şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına işarettir.

Rüyada çişini tutmak sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada çiş içmek işlerde aksilikler yaşanacağına, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına alamet eder.

Rüyada çiş sesi duymak çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada yatağa çişini yapmak yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, hasret gidereceğine, üzüntülerinden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada çişini sıçratmak eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, onlarla ayrı düşeceğine, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments