Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çişini odaya yapmak

Rüyada çişini odaya yapmak

Rüyada çişini odaya yapmak sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, canın sıkılacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, yönetici makamına oturacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına işaret eder.

Rüyada çişini odaya yapmak gördüyseniz:

  • Pişmanlıklarınızın veya geçmişin üzerinde çok fazla durmamalısınız.

Rüyada çişini odaya yapmak hayalkırıklıklarının giderileceğine, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına işaret eder.

Rüyada odaya çiş yapmak güzel olaylarla karşılaşılacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, hasta ise şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada yatağa çiş yapmak borçların kısa sürede kapanacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına işaret eder.

Rüyada toprağa çiş yapmak kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, sözler sarf edeceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine rivayet eder.

Rüyada yatağına çiş yapmak işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına alamet eder.

Rüyada namaz kılarken çiş yapmak sermayesinin boşa gideceğine, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kaba çiş yapmak yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine delalettir.

Rüyada halıya çişini yapmak işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments