Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çişini içmek

Rüyada çişini içmek

Rüyada çişini içmek çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, çalışmalarının beğenileceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kötü giden işlerin düzeleceğine, başarılarının her geçen gün artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çişini içmek gördüyseniz:

  • Ani girişimleriniz veya tepkileriniz şaşırtıcı olabilir.

Rüyada kendi çişini içmek rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına tabir olunur.

Rüyada çiş içmek saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, büyük aksilikler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çişini içmek beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına alamet eder.

Rüyada merdivende çiş yapmak sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada hayvan çişi görmek mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına rivayet eder.

Rüyada çiş ettiğini görmek işlerin istenmeyen bir hal alacağına, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada halının üstüne çiş yapmak ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, hediyeler ve elbiseler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı çiş görmek yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments