Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı çiş görmek

Rüyada kırmızı çiş görmek

Rüyada kırmızı çiş görmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı çiş gördüyseniz:

  • Müsrif bir yapıya sahipsiniz.

Rüyada kırmızı çiş yapmak kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, hediyeler ve elbiseler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı çiş görmek umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabıya çiş yapmak kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, mutlu ve hafif hissedeceğine, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada çiş yapan erkek çocuğu görmek işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada herkesin içinde çiş yapmak sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, yaşam şartlarının iyileşeceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada lazımlığa çiş yapmak heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çiş ettirmek nefsine yenileceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, sorunların günden güne azalacağına işarettir.

Rüyada bebeğin çiş yaptığını görmek işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments