Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çingene kokusu duymak

Rüyada çingene kokusu duymak

Rüyada çingene kokusu duymak kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına işaret eder.

Rüyada çingene kokusu duymak gördüyseniz:

  • Beklenmedik ya da alışılmadık maddi ya da duygusal kazançlar söz konusu olabilir.

Rüyada çingene kokusu duymak üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, türlü musibetlere uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada güzel bir koku duymak hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına tabir olunur.

Rüyada gaz kokusu duymak artık daha dikkatli davranacağına, gerçek mutluluğu tadacağına, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine delalet eder.

Rüyada çok güzel koku duymak aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına işarettir.

Rüyada sirke kokusu duymak çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine inanılır.

Rüyada kaka kokusu duymak istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada leş kokusu duymak eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına rivayet eder.

Rüyada çiçek kokusu duymak zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, mutlu olacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments