Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının çirkinleştiğini görmek

Rüyada arkadaşının çirkinleştiğini görmek

Rüyada arkadaşının çirkinleştiğini görmek büyük bir servete kavuşacağına, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, işlerinizin bozulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının çirkinleştiğini gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan gerilim hissedebilirsiniz.

Rüyada erkek arkadaşını çirkin görmek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, hızlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının çirkinleştiğini görmek dinden çıkacağına, koyu muhabbette kalacağına, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada bir insanın çirkinleştiğini görmek planların sarkacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine delalet eder.

Rüyada çocuğunu çirkin görmek elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada çirkin bir erkek bebek görmek kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, hayır ve bereketin artmasına, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çirkin gelin olduğunu görmek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çirkin diş görmek sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin birini çirkin görmek bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments