Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çirkin biriyle evlenmek

Rüyada çirkin biriyle evlenmek

Rüyada çirkin biriyle evlenmek hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada çirkin biriyle evlenmek gördüyseniz:

  • Yatırımlarınız konusunda net düşünmenizde fayda var.

Rüyada çirkin adamla evlenmek iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, yüzünün de yerlere düşeceğine yorulur.

Rüyada çirkin kızla evlenmek destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna işaret eder.

Rüyada çirkin biriyle evlenmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına inanılır.

Rüyada çirkin bir kadınla evlenmek eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına inanılır.

Rüyada çirkin biriyle evlendiğini görmek hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına delalettir.

Rüyada çirkin kadınla evlenmek atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada birini çok çirkin görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada nişanlısını çirkin görmek musibetlerin yaşanacağına, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, ayağının tökezlemeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments