Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlısını çirkin görmek

Rüyada nişanlısını çirkin görmek

Rüyada nişanlısını çirkin görmek çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, istediklerini elde etmeyi başaracağına rivayet eder.

Rüyada nişanlısını çirkin gördüyseniz:

  • Geçmişe dönük hislerinizin yeniden ortaya cıkması sizi rahatsız edebilir.

Rüyada çirkin biriyle nişanlanmak çok rahat edeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada nişanlısını çirkin görmek elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, daha pozitif biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çirkin bir kadınla evlenmek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin birini çirkin görmek kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına rivayet eder.

Rüyada vücudunu çirkin görmek maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, işlerinin çok iyi olacağına, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çirkin köpek görmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına işaret eder.

Rüyada başka birinin çirkinleştiğini görmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızı çirkin görmek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, çeşitleneceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments