Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altına kaçırmak

Rüyada altına kaçırmak

Rüyada altına kaçırmak önünün açık olacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına inanılır.

Rüyada altına kaçırmak gördüyseniz:

  • Taşlar yerine oturmaya başlıyor.

Rüyada altına kaçırmak sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına tabir olunur.

Rüyada büyük abdestini altına kaçırdığını görmek attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yatakta altına kaçırmak atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altına kaçırmak görmek büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, unutulan bir sorunun başa bela olacağına yorulmaktadır.

Rüyada altına büyük abdest kaçırmak aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, verimin her geçen gün artacağına delalet eder.

Rüyada altına idrar kaçırmak o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada altına kaçıran birini görmek ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına delalet eder.

Rüyada korkudan altına kaçırmak vefalı bir insan olacağına, mal mülk sahibi olunacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments