Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altına kaçırmak görmek

Rüyada altına kaçırmak görmek

Rüyada altına kaçırmak görmek başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, yüksek moralli olacağına, işlerinin düzeleceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine alamet eder.

Rüyada altına kaçırmak gördüyseniz:

  • Tartışarak zaman kaybetmek yıpratıcı durabilir, kendinizi iyi hissettiğiniz şeylerle vakit geçirmelisiniz.

Rüyada altına kaçıran birini görmek iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada korkudan altına kaçırmak rahatsızlıkların son bulacağına, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, parasının ve makamının artacağına alamet eder.

Rüyada birinin altına kaçırdığını görmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yatakta altına kaçırmak büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada altına kaka kaçırmak hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına alamet eder.

Rüyada altın kacırmak yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada altına kaçırmak eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, ekonomik olarak zayıflayacağına, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine alamet eder.

Rüyada altına büyük abdest kaçırmak babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments