Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altına kaçıran birini görmek

Rüyada altına kaçıran birini görmek

Rüyada altına kaçıran birini görmek sorunlarını unutacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, rüya sahibinin muradına ereceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine delalet eder.

Rüyada altına kaçıran birini gördüyseniz:

  • Olumsuz düşünmekten vaz geçmelisiniz.

Rüyada altına kaka kaçırmak sorunlarını gidereceğine, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada altına büyük abdest kaçırmak rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine rivayet eder.

Rüyada birinin altına kaçırdığını görmek kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine işaret eder.

Rüyada büyük abdestini altına kaçırdığını görmek yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına tabir olunur.

Rüyada altına çiş kaçırmak ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük abdestini altına kaçırmak hayatının güzelliklerle dolacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına tabir olunur.

Rüyada altına idrar kaçırmak yaşanan hastalıkların sona ereceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada korkudan altına kaçırmak ekonomik olarak darlığa düşeceğine, işlerin açılacağına, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments