Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çinli kadın görmek

Rüyada çinli kadın görmek

Rüyada çinli kadın görmek uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, çok büyük bir işin başına getirilmeye, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada çinli kadın gördüyseniz:

  • Müdahale edilen konuların, kaçan uçakların ya da kaybolan telefon numaralarının nedenleri olabilir.

Rüyada yaşlı bir kadının elini öpmek ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, kötü sözler duyacağına tabir olunur.

Rüyada silahlı kadın görmek bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada evli kadının gelinlik giymek borçlarının kendisini çok aşacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuran okuyan kadın sesi duymak sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, zorlukların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka bir kadınla öpüşmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine tabir olunur.

Rüyada cin kadın görmek zengin bir hayata sahip olunacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına yorulur.

Rüyada saliha kadın görmek mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada hamile kadının düştüğünü görmek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, birçok engelin aşılacağına, mal ve para sahibi olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments