Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cin kadın görmek

Rüyada cin kadın görmek

Rüyada cin kadın görmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, amaçlarına ulaşmaya, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına delalettir.

Rüyada cin kadın gördüyseniz:

  • Yüzleşilmesi gereken durumlar varsa, ertelemekte fayda var.

Rüyada kadın kılığına girmiş cin görmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada kadın cin görmek onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada cin kadın görmek sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, ondan şifa göreceğine, elini haramdan uzak tutacağına delalet eder.

Rüyada kadın kılığında cin görmek girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına yorulur.

Rüyada başkasının evinde cin görmek sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine yorulur.

Rüyada cinle uğraşmak hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada cin kovalamak işlerin eski haline döneceğine, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasına cin çarptığını görmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments