Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saliha kadın görmek

Rüyada saliha kadın görmek

Rüyada saliha kadın görmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine delalet eder.

Rüyada saliha kadın gördüyseniz:

  • Hedeflerinizi gözden geçirebilir, hala sizi yansıtıp yansıtmadıklarını sorgulayabilirsiniz.

Rüyada saliha kadın görmek hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına alamet eder.

Rüyada sallanan diş görmek sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına alamet etmektedir.

Rüyada salli suresini okumak zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına inanılır.

Rüyada binaların sallandığını görmek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deprem sallanmak çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine işaret eder.

Rüyada halatla sallanmak aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına işaret eder.

Rüyada sallama çay görmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada deniz sal görmek çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments