Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahlı kadın görmek

Rüyada silahlı kadın görmek

Rüyada silahlı kadın görmek yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, en küçük sorunda parlayacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine işaret eder.

Rüyada silahlı kadın gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı hesaplamak için zamandan faydalanın.

Rüyada silahlı kadın görmek kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada silahla kadın öldürmek aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, rüya sahibinin şansının açılacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahtan korkmak kolaylığa kavuşacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, bir beladan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahla havaya sıkmak yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, tazeleneceğine ve şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada ateş eden silah görmek kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına işarettir.

Rüyada kalçadan silahla vurulduğunu görmek dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada silahla vurulacağını görmek maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada silaha kurşun doldurmak mutlu olmanın yollarını bulacağına, yenilgiye uğramış hissedeceğine, kızına daima sahip çıkacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments