Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cinlerden korktuğunu görmek

Rüyada cinlerden korktuğunu görmek

Rüyada cinlerden korktuğunu görmek sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, şansının açılacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada cinlerden korktuğunu gördüyseniz:

  • Hertürlü aksilik olabilir.

Rüyada cinden korkmamak adının kirletilmeye çalışılacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine işaret eder.

Rüyada cinlerden korktuğunu görmek büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada korkarak kaçtığını görmek işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, yılmayacağına, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına delalet eder.

Rüyada eşinin korktuğunu görmek işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada korkan birini görmek kötü günlerin geride kalacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına delalet eder.

Rüyada ateş kor görmek yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına delalet eder.

Rüyada filden korktuğunu görmek imkânsızı başaracağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kor ateş yemek geçim kolaylığı yaşayacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, maddi açıdan ferahlayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments