Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada korkarak kaçtığını görmek

Rüyada korkarak kaçtığını görmek

Rüyada korkarak kaçtığını görmek bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına işarettir.

Rüyada korkarak kaçtığını gördüyseniz:

  • Size yol göstermek istedikleri konularda aslında fazla fikir sahibi olmayabilirler.

Rüyada korkarak kaçtığını görmek sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına işarettir.

Rüyada korkarak dua etmek herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, büyük hatalar yapacağına alamet eder.

Rüyada koreye gitmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada korkmadan yüzmek onlara değer vereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılandan korktuğunu görmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kor ateş görmek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kor ateş tutmak işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, geleceğine bakacağına, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada korkarak sure okumak eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments