Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük tuvaletini altına yapmak

Rüyada büyük tuvaletini altına yapmak

Rüyada büyük tuvaletini altına yapmak hayırlı başlangıçlar yapacağına, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, tamamen içine kapanacağına delalettir.

Rüyada büyük tuvaletini altına yapmak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi iş hayatınızı veya maddi durumunuzu geliştirmek veya güçlendirmek için kullanmalısınız.

Rüyada büyük tuvaletini altına yapmak sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, ekmeğinin verimli olacağına, zengin olunacağına işaret eder.

Rüyada altına büyük tuvalet yapmak kısmetinin ve şansının da açık olacağına, ileri gideceğine, onlarla arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yatağa büyük tuvaletini yapmak yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına alamet etmektedir.

Rüyada tuvalete büyük abdest yapmak maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, malının ve parasının da artacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük abdestini tuvalete yapmak el attığı birçok işte zarar edeceğine, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine delalet eder.

Rüyada yere büyük tuvaletini yapmak daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada eve büyük tuvaletini yapmak atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada tuvalete büyük tuvaletini yapmak eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, geçim derdine gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments