Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altına büyük tuvalet yapmak

Rüyada altına büyük tuvalet yapmak

Rüyada altına büyük tuvalet yapmak olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, bol kazançlı günlere kavuşacağına, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına yorulur.

Rüyada altına büyük tuvalet yapmak gördüyseniz:

  • Yeni tarzlar, yeni fikirler veya farklı fikirlere sahip kişiler ilginizi çekebilir.

Rüyada altına büyük tuvalet yapmak ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük tuvaletini altına yapmak sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına delalettir.

Rüyada evin içine büyük tuvaletini yapmak herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük tuvaletini yapmak ahiret hayatlarının da güzel olacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine işaret eder.

Rüyada büyük abdesti tuvalete yapmak mutluluk verici haberlerin alınacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına delalet etmektedir.

Rüyada klozete büyük tuvaletini yapmak karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, sorunlarından arınacağına, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine yorulur.

Rüyada tuvalete büyük abdestini yapmak bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, düze çıkacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine yorulur.

Rüyada yatağa büyük tuvaletini yapmak neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments