Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cinden korkmak

Rüyada cinden korkmak

Rüyada cinden korkmak yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, başarı için fırsatların artacağına tabir olunur.

Rüyada cinden korkmak gördüyseniz:

  • Ters giden durumlara karşı B planlarına ihtiyaç var.

Rüyada cinden korkmak hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada cin görüp korkmak çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine inanılır.

Rüyada cinlerden korkmak hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü birinden korkmak hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada banyoda korkmak çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, umutlarının da tükeneceğine, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine yorulur.

Rüyada banyo yaparken korkmak çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine delalet eder.

Rüyada balkondan korkmak ulvi kimse haline geleceğine, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada balkondan düşmekten korkmak karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments