Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cinlerden korkmak

Rüyada cinlerden korkmak

Rüyada cinlerden korkmak bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, canını sıkılacağına, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına işarettir.

Rüyada cinlerden korkmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık tabanlı bir iş birliği veya arkadaşlarınızla bir araya gelmek yeni girişimlerin yolunu açabilir.

Rüyada cinden korkmak yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine delalettir.

Rüyada cinlerden korkmak kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine delalet eder.

Rüyada cin görüp korkmak beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine, yarınlara bakacağına delalet etmektedir.

Rüyada hayvandan korkmak hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada cenazeden korkmak aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çatıdan düşmekten korkmak kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına delalet eder.

Rüyada korkmak ve dua etmek özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına rivayet eder.

Rüyada evliyadan korkmak bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, mal ve para biriktireceğine, büyük tartışmaların yapılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments