Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada banyoda korkmak

Rüyada banyoda korkmak

Rüyada banyoda korkmak takdir görecek pek çok iş yapacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, moralin bozulacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına yorulur.

Rüyada banyoda korkmak gördüyseniz:

  • Para konularında ise savurganlığa varacak kadar eli bol ya da cimriliğe varacak kadar eli sıkısınız.

Rüyada banyo yaparken korkmak ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, ardından yeni bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada banyoda korkmak koşulların her geçen gün düzeleceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, işveren koltuğunda oturacağına delalettir.

Rüyada tanıdığın birinden korkmak kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, zenginliğini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada öleceğinden korkmak maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine işaret eder.

Rüyada arslandan korkmak büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, elindekileri de alıp götüreceğine işaret eder.

Rüyada hayvanlardan korkmak hayatının olumlu yönde devam edeceğine, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, arabuluculuk yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşeceğinden korkmak çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına yorulur.

Rüyada tabancadan korkmak yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments