Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir köpek tarafından ısırıldığını görmek

Rüyada bir köpek tarafından ısırıldığını görmek

Rüyada bir köpek tarafından ısırıldığını görmek son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, yenileneceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada bir köpek tarafından ısırıldığını gördüyseniz:

  • Kısa bir ayrılık yaşayabilirsiniz.

Rüyada kurt köpeği tarafından ısırılmak borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah köpek tarafından ısırılmak işlerinden belirsizlik olacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada siyah bir köpek tarafından ısırılmak sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, cesaretinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpek tarafından ısırıldığını görmek işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, işlerinin günden güne azalacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine tabir olunur.

Rüyada kara köpek tarafından ısırılmak hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına işaret eder.

Rüyada yavru köpek tarafından ısırılmak sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada kuduz köpek tarafından ısırılmak kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, kısmetinin açılacağına, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına işaret eder.

Rüyada köpek tarafından ısırılmak yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, zor ve kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments