Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın zincir kolye görmek

Rüyada altın zincir kolye görmek

Rüyada altın zincir kolye görmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, ticarette şansının düşeceğine, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada altın zincir kolye gördüyseniz:

  • Belli konularda mevcut durumunuzu sağlamlaştırmadan belli niyetlerinizi ortaya koymamanızda fayda var.

Rüyada altın zincir kolye bulmak mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine inanılır.

Rüyada altın zincir kolye görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada altın kolye zinciri görmek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, başarılı bir kişi olunacağına, hayırlı ve güzel olacağına işaret eder.

Rüyada altın zincirli kolye görmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına işarettir.

Rüyada kolye zinciri görmek hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına alamet eder.

Rüyada zincir kolye takmak çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine yorulur.

Rüyada zincir kolye görmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sıkıntı yaşanacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına işarettir.

Rüyada boynunda zincir kolye görmek güzel gelişmeler yaşayacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments