Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolye zinciri görmek

Rüyada kolye zinciri görmek

Rüyada kolye zinciri görmek iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, parasını dikkatli harcayacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolye zinciri gördüyseniz:

  • İş yerinizdeki kimselerin sinir bozucu tutumları olabilir.

Rüyada altın zincir kolye bulmak yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zincir kolye takmak toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine tabir olunur.

Rüyada boynunda zincir kolye görmek kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada altın kolye zinciri görmek dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada zincir kolye görmek çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, aksi takdirde çaresiz kalacağına delalettir.

Rüyada altın zincirli kolye görmek düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine delalet eder.

Rüyada kolye zinciri görmek çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada gümüş zincir kolye görmek endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments