Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın zincir kaybetmek

Rüyada altın zincir kaybetmek

Rüyada altın zincir kaybetmek kendine geleceğine, zaman zaman kişiyi ezeceğine, uzun sohbetler edeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada altın zincir kaybetmek gördüyseniz:

  • Destek alabilirsiniz.

Rüyada altın zincir kaybetmek parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine delalet eder.

Rüyada uzun altın zincir görmek gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, hasret ve özlem gidereceğine, yükseleceğine, atılım yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının boynunda altın zincir görmek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine delalettir.

Rüyada boynuna altın zincir takmak yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine delalet eder.

Rüyada altın zincir hediye almak çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına tabir olunur.

Rüyada altın zincirli kolye görmek musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, sözleri tutulacağına, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına işarettir.

Rüyada altın zincir görmek sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, kişinin güzel işler yapacağına, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına delalet eder.

Rüyada altın zinciri görmek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments