Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın zincir bulmak

Rüyada altın zincir bulmak

Rüyada altın zincir bulmak canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, önünün kapanacağına, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, büyük tartışmalara gireceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına delalettir.

Rüyada altın zincir bulmak gördüyseniz:

  • Bir türlü şans yüzünüze gülmüyor veya dakikalarla şansı kaçırıyor hissine kapılabilirsiniz.

Rüyada altın zincir kolye bulmak sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına tabir olunur.

Rüyada altın zincir bulmak herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine delalettir.

Rüyada zincir bulmak ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına delalettir.

Rüyada gümüş zincir bulmak İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, dinde tartışmaya işaret eder.

Rüyada altın zincirli kolye görmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada altın zinciri görmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, ödeme güçlü çekeceğine tabir olunur.

Rüyada altın zincir almak günlerinin güzelleşeceğine, kafasını toparlayacağına, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın zincir kaybetmek atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments