Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çimlerde yürümek

Rüyada çimlerde yürümek

Rüyada çimlerde yürümek kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, onunla yeniden kavuşacağına, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, zenginliğe sahip olacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çimlerde yürümek gördüyseniz:

  • Yeniliklere yer açmak için eskilerden kurtulmak gerekebilir.

Rüyada çimlerde yürümek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, büyük işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada yeşil çimlerde yürümek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada domates çimi görmek kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine inanılır.

Rüyada çimli toprak görmek kazancının da aynı oranda artacağına, rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine işaret eder.

Rüyada çim tohumu görmek işinde büyük zaferler elde edeceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada çimlerin üzerinde oturmak makamının yükseleceğine, sarsılacağına, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çim sulamak böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, büyük bir proje ortaya koyacağına inanılır.

Rüyada çimlerde oturmak sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments