Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada domates çimi görmek

Rüyada domates çimi görmek

Rüyada domates çimi görmek mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine delalet eder.

Rüyada domates çimi gördüyseniz:

  • Dikkatli hareket etmeli, fırsatları değerlendirmelisiniz.

Rüyada domates çimi görmek hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına delalettir.

Rüyada yapay çim görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada evin içinde çim görmek ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, ortaklıklar varsa da bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil çim saha görmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, sevdiklerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çimlenmiş soğan görmek tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada çimlere uzanmak çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada çimlenmiş buğday görmek borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil çimlerde yürümek de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments