Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çimem görmek

Rüyada çimem görmek

Rüyada çimem görmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına işarettir.

Rüyada çimem gördüyseniz:

  • Demoralize olmak yerine, keyfini çıkartacağınız taraflara yönelmelisiniz.

Rüyada yeşeren çim görmek işlerin günden güne açılacağına, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yeşil çimlerde koşmak bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine alamet eder.

Rüyada yeşil çimlerde yürümek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine delalet eder.

Rüyada çimlerin üzerinde namaz kılmak tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil çim görmek her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine inanılır.

Rüyada çimlenmiş soğan görmek inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına rivayet eder.

Rüyada çim sulamak ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına yorulur.

Rüyada bahçeye çim ekmek gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments